Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin do Jinx.

Ultraviolence

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Póki co Cait ma dostać prezencik na wakacje od Riotu w postaci Headhunter Caitlyn. Jinx ma dobrego skina, mnie się tam podoba, ale póki co, pozostanie tylko z tym jednym. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Na pewno jeśli Jinx bd brała nowego skina to poinformuje o tym Rito.

dlaczego powielasz posty? Nienawidze takich ludzi, a mpc jeszcze za to k***a nie każe, nawet sami moderatorzy powielaja posty..

XrgAYyk.png

Opublikowano

Raczej nie ale jak masz zamiar kupić skina do jinx to kup mafia jinx. Mi się podoba, nowe animacje powrotu, tańca, ulta. Fajne bronie. Polecam

Kartyday_eune_51_5_logo.png

Opublikowano

dlaczego powielasz posty? Nienawidze takich ludzi, a mpc jeszcze za to k***a nie każe, nawet sami moderatorzy powielaja posty..

Dlaczego spamujesz? Jeśli nie wnosisz nic do tematu to lepiej byś nic nie pisał :) Nienawidzę takich ludzi :(

NE8h1XT.png

Opublikowano

Dlaczego spamujesz? Jeśli nie wnosisz nic do tematu to lepiej byś nic nie pisał :) Nienawidzę takich ludzi :(

Zeby kazdy widzial co mysle

XrgAYyk.png

Opublikowano

Dobrze prawisz. Skin do jinx jest mierny, lepiej zainwestować w coś innego. Nikt jeszcze nie zapowiadał nowego skina do jinx.

Mam tego skina, i według mnie jeden z najlepszych skinów w grze ;).

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Nie rozumiem właśnie tego, dlaczego jedna postać ma 4-5 skiny, a inna ma jeden. Są zwolennicy wszystkich postaci i uważam, że do każdej powinny być chociaż dwa skiny, żeby wybrać sobie mógł gracz. Mnie osobiście jinx bez skina bardziej się podoba :D.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Nie rozumiem właśnie tego, dlaczego jedna postać ma 4-5 skiny, a inna ma jeden. Są zwolennicy wszystkich postaci i uważam, że do każdej powinny być chociaż dwa skiny, żeby wybrać sobie mógł gracz. Mnie osobiście jinx bez skina bardziej się podoba :D.

Bo np. Jinx wyszła później od takiego Fizza, wiec prędzej czy później Jinx dostanie skórki tak czy siak :v

Nic nie wiadomo o nowej skórce, więc możesz kupić Mafię (dość fajna skórka) albo poczekać :)

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...